![[szczerzy] [szczerzy]](./images/smilies/icon_7.gif) 
 Niektórzy przyjmują konopie ze względów zdrowotnych,nie zawsze mogą lub chcą je palić.Dla wszystkich tych polecam przepis na smaczne leki w formie ciastek.Można je bez problemu przechowywać w warunkach domowych.
![[uśmiech] [uśmiech]](./images/smilies/icon_32.gif)

![[cieszy] [cieszy]](./images/smilies/icon_1.gif)

![[pali] [pali]](./images/smilies/icon_21.gif)
![[blant] [blant]](./images/smilies/icon_14.gif)

![[pali] [pali]](./images/smilies/icon_21.gif)
![[brzydki] [brzydki]](./images/smilies/icon_27.gif)

![[szczerzy] [szczerzy]](./images/smilies/icon_7.gif) ale ogólnie chodziło o to że makumba to dobra sprawa :D , nie wiem jak ciastka ale pewnie moc była by podobna , ja gotowałem mój krzak 50 min czyli więcej niż zalecane w dodatku zwiększałem często temp na chwile , a THC na pewno nie wyparowało :P thc paruje co prawda w 180 stopniach ale chyba z suszu wydaje mi sie ze ciecz jak i masa np ciasteczkowa nie pozwala mu parować , w każdym bądź razie nie ma takiego palenia ktore trzymało by 9h a ą pragnę przypomnieć że to był męski krzaczek ;) jedzenie jest dużo mocniejsze , jednak nie tak wydajne potrzeba na nie większej ilości suszu niż przy paleniu.
 ale ogólnie chodziło o to że makumba to dobra sprawa :D , nie wiem jak ciastka ale pewnie moc była by podobna , ja gotowałem mój krzak 50 min czyli więcej niż zalecane w dodatku zwiększałem często temp na chwile , a THC na pewno nie wyparowało :P thc paruje co prawda w 180 stopniach ale chyba z suszu wydaje mi sie ze ciecz jak i masa np ciasteczkowa nie pozwala mu parować , w każdym bądź razie nie ma takiego palenia ktore trzymało by 9h a ą pragnę przypomnieć że to był męski krzaczek ;) jedzenie jest dużo mocniejsze , jednak nie tak wydajne potrzeba na nie większej ilości suszu niż przy paleniu.