![[pali] [pali]](./images/smilies/icon_21.gif) i mam pytanie gdzie? od jakiego producenta kupić?
 i mam pytanie gdzie? od jakiego producenta kupić?White Widow gdzie najlepiej kupić?
White Widow gdzie najlepiej kupić?
Chcę sobie zakupić klasycznego white widow, nigdy nie miałem jej wie chcę spróbować prawdziwej białej wdowy  ![[pali] [pali]](./images/smilies/icon_21.gif) i mam pytanie gdzie? od jakiego producenta kupić?
 i mam pytanie gdzie? od jakiego producenta kupić?

![[pali] [pali]](./images/smilies/icon_21.gif) i mam pytanie gdzie? od jakiego producenta kupić?
 i mam pytanie gdzie? od jakiego producenta kupić?Re: White Widow gdzie najlepiej kupić?
Najlepszy white widow jest aktualnie od dutch passion mają najczystszą genetykę ww. Wiele firm ma w swojej ofercie white widow ale jest to bardzo stara odmiana i mało jak firma ma czystego white widow DP ma najbardziej czystego, bardzo drogi ale jak chcesz mieć czystą to najlepiej kupić od dutch passion. Na thc-thc widziałem kiedyś w dobrej promocji https://thc-thc.pl/produkt/white-widow-feminizowane/ obserwuj a może wyłapiesz promocję.

Re: White Widow gdzie najlepiej kupić?
Zambeza ma White widow XL czyli nie jest to czysty WW ale bardzo dobry, moim zdaniem nawet lepszy bo prostszy w uprawie oryginalny WW od dutch passion jest dość trudny w uprawie. Ale jeśli zależy ci na oryginalnym white widow i czujesz się na siłach że dasz mu radę to faktycznie od dutch passion będzie pierwotny oryginalny.Hanibal pisze:zambeza
WW XL od zambezy jest całkiem niezły prosty w uprawie ale nie jest to czysty white widow jak podaje producent jest to krzyżówka Brazilian Sativa x Indian Indica.

Potwierdzam że najlepsze i najczystsze geny white widow są od dutch-passion.

Polecam white widow xl od zambezy, może troszkę zmodyfikowane ale w dobrą stronę.

Jeśli chodzi o białe odmiany o urozmaiconej genetyce to polecam Blue widow od zambeza.

White Widow jest sporo bo są teraz z Royal Queen, Zambeza Dutch Passion i innych firm, najlepiej wejść na stronę i się samemu zdecydować duży wybór jest na thc-thc.com. Zawsze zamawiam z tej stonki i jest ok.