Wspólne wakacje?
-
- Gibony
Wspólne wakacje?
Poznałem jakiś czas temu fajną dziewczynę, było to w styczniu. Teraz ona rozmyśla nad wakacjami, chce, bym spędził je gdzieś z nią razem. Nasze urlopy akurat się pokrywają, nie wiem jednak czy jest to dobry pomysł. Warto pchać się w takie coś na tak wczesnym etapie znajomości?
- Podejrzliwy
- Gibony
Re: Wspólne wakacje?
Oczywiście, że tak. Wspólny wyjazd pozwoli poznać zachowanie i sposób życia na co dzień :)
A mi się wydaje, że to trochę za szybko na wspólne spędzenie takiej ilości czasu. Z drugiej strony szybko zweryfikujecie, czy jest sens się dalej spotykać:D
- Podejrzliwy
- Gibony
właśnie chodzi o taką weryfikację. Wile długo stażowych par rozstaje się po spędzeniu kilku całych dni razem.
Pięknie jest dopóki nie zostanie się tylko we dwoje na dłuższy czas :D
-
- Gibony
Wtedy można się szybko poznać i wiedzieć, czy jest sens walczyć dalej o ten związek. Może się okazać, że poznacie wady drugiej strony, które będą dostateczną przeszkodą do tego, by być dalej razem.
-
- Gibony
Chyba będzie najlepiej część urlopu spędzić razem a część osobno. Nie chcemy całkowicie odcinać się od swoich znajomych i też na osobności chcemy z nimi trochę czasu spędzic.
James pomysł całkiem dobry, ciekawe jak wyjdzie z jego wykonaniem :)
-
- Gibony
Jak było???
Ja też jestem ciekawy jak było? Było warto?
Hello jak było?
Czytam i sama się zastanawiam się jak było?
i dalej cisza.