Jakie są masz przemyślenia na temat przyjaźni?
Jakie są masz przemyślenia na temat przyjaźni?
Hej, zastanawiają mnie wasze przyjaźnie?! A dlaczego już wyjaśniam... zdecydowałem się na detoks od alkoholu wraz z nadchodzącym nowym rokiem zauważyłem, że moi przyjaciele przestali się ze mną kontaktować, od momentu kiedy zacząłem odmawiać wszystkich spotkań które i tak w rezultacie sprowadzały się do zakrapianych imprez. Czy faktycznie to jest jedyna rozrywka by pogadać i dobrze spędzić czas?!
-
- Gibony
Re: Jakie są masz przemyślenia na temat przyjaźni?
No takie, że kiedy jest fajnie i mają z ciebie jakieś korzyści to są przy tobie kiedy jednak ty potrzebujesz czegoś pseudo przyjaciół nie ma ![[pardon] [pardon]](./images/smilies/icon_31.gif)
![[pardon] [pardon]](./images/smilies/icon_31.gif)
Proste przysłowie nam mówi kiedy poznaje się prawdziwych przyjaciół..... W biedzie ![[uśmiech] [uśmiech]](./images/smilies/icon_32.gif)
![[uśmiech] [uśmiech]](./images/smilies/icon_32.gif)
Ale gdyby człowiek patrzył na drugą osobę z takimi przekonaniami nigdy by nie nawiązał dobrych relacji.
-
- Gibony
Niestety w dzisiejszych czasach należy tak podchodzić do ludzi ponieważ staliśmy się bardzo chciwi oprócz tego w głębi duszy cieszymy się jak komuś się noga powinie choć nigdy się do tego nie przyznajemy.