Paliła marihuanę,trafiła do szpitala,zmarła 14-latka
Paliła marihuanę,trafiła do szpitala,zmarła 14-latka
Takie nagłówki w prasie: Paliła marihuanę, trafiła do szpitala, zmarła 14-latka.
Re: Paliła marihuanę,trafiła do szpitala,zmarła 14-latka
No i tak się kończy eksperymentowanie 14- latek
To juz nie te czasy,że dzieci próbowały alkoholi czy podkradały papierosy dla rodziców,teraz wali się koks i dopalacze,żeby było ciekawiej.
Rodzice zastanówcie się na co dajecie swoim dzieciom pieniądze,bo pogrzeb i stypa kosztują o wiele więcej.
Rodzice zastanówcie się na co dajecie swoim dzieciom pieniądze,bo pogrzeb i stypa kosztują o wiele więcej.
Ja również jestem rodzicem i nie wyobrażam sobie takiej sytuacji...
takie czasy nastały,ale to rodzice sa współwinni temu. internet opanował młode umysły ,które zamiast brnąć w wiedzę biorą się za coś kompletnie im obcego i nieznanego nawet samym wytwórcom .
Teraz w szkołach powinno się mówić głośno o dopalaczach i otworzyć oczy rodzicom ,w jaki sposób mogą rozpoznać dziecko pod wpływem i jak im pomóc w tych szczególnych chwilach ,bo osoba biorąca to gówno na pewno ma jakieś problemy z którymi nie może sobie sama poradzić.
Nicolka z Dzeskiką przyjarały dzointy a Sebix z Brajankiem nie pomogli ??? A pożal się Boże ich rodzice wiedzą co ich ledwo nastoletnie bachory robią w wolnym czasie ??? od kiedy to od marihuany się umiera ?? Co za naród ,Boże chroń mnie przed nim.
- Migreniusz
- Gibony
Teraz to się nazywa marihuana,bo przecież policja skutecznie likwiduje wszystkie sklepy z dopalaczami nie wiem czy się śmiać czy płakać z tej tragedii.
dzieci palą śmieci ,często sami dilerzy nie wiedzą co sprzedają a dzieci lubią robić za króliki doświadczalne . ciekawe skąd mają na to pieniądze i czas skoro się uczą i mają głowy w książkach.
Marihuana nie jest dla dzieci tak jak alkohol i papierosy
Jako administrator forum Polecam sklep z nasionami marihuany THC-THC.COM, ich biuro obsługi klienta znajduje się w Hiszpanii, przez co są Najbezpieczniejszym sklepem w PL.
Dla dzieci to mleko
Od mleka się wszystko zaczyna
Taaaa i kończy na heroinie
wszyscy ci którzy trafiają do szpitala po dopalaczach powinni płacić za pobyt 100%, bo przecież sami tego chcą.
Mądrze Uważam że tak samo.