WYPCHANY PTAK
: 19 paź 2012, o 13:34
WYPCHANY PTAK
Składniki:
5 szklanek bułki tartej
2 łyżki stołowe rosołu w proszku
1/2 szklanki bakalii (rodzynki + migdały)
1/2 szklanki selera
1/2 szklanki posiekanej cebuli
3 łyżki stopionego masła
1/2 szklanki ganji
2 łyżki stołowe czerwonego wina
Przygotowanie:
Zmieszać wszystko razem, następnie zjeść.
Składniki:
5 szklanek bułki tartej
2 łyżki stołowe rosołu w proszku
1/2 szklanki bakalii (rodzynki + migdały)
1/2 szklanki selera
1/2 szklanki posiekanej cebuli
3 łyżki stopionego masła
1/2 szklanki ganji
2 łyżki stołowe czerwonego wina
Przygotowanie:
Zmieszać wszystko razem, następnie zjeść.