FASOLKA PO BRETOŃSKU
: 19 paź 2012, o 12:37
FASOLKA PO BRETOŃSKU
Składniki:
1 duży słoik lub puszka fasolki po bretońsku (około 1 litra)
1/2 filiżanki trawy
4 plastry bekonu
1/2 łyżeczki soli
3 krążki ananasa
Przygotowanie:
Zmieszaj razem w formie do pieczenia, przykryj wierzch ananasem i bekonem. Piecz w 350o C przez około 45 minut. Porcja na około sześć osób.
Składniki:
1 duży słoik lub puszka fasolki po bretońsku (około 1 litra)
1/2 filiżanki trawy
4 plastry bekonu
1/2 łyżeczki soli
3 krążki ananasa
Przygotowanie:
Zmieszaj razem w formie do pieczenia, przykryj wierzch ananasem i bekonem. Piecz w 350o C przez około 45 minut. Porcja na około sześć osób.