Dzięki hojności naszego sponsora czyli sklepu z nasionami marihuany https://thc-thc.com mamy do rozdania za darmo dla aktywnych forumowiczów nasion. Każdy może babrać z oferty sklepu pestki jakie chce. Jeśli uważasz że jesteś aktywnym forumowiczem to wpisuj się tutaj w temacie i napisz jakie pestki chcesz. A ja ocenię czy jesteś faktycznie aktywny.
pozdro, wasz kochany admin
Jako administrator forum Polecam sklep z nasionami marihuany THC-THC.COM, ich biuro obsługi klienta znajduje się w Hiszpanii, przez co są Najbezpieczniejszym sklepem w PL.
Jako administrator forum Polecam sklep z nasionami marihuany THC-THC.COM, ich biuro obsługi klienta znajduje się w Hiszpanii, przez co są Najbezpieczniejszym sklepem w PL.
Bakszysz pisze:jak wszyscy chcą to i ja chcę :) proszę o odmianę Auto DurbanPoison :)
Za małą aktywnością się wykazujesz
Rozdanie zamykamy na pewno będą następne więc warto być na forum.
A słusznie zgłosili się po nasiona forumowicze:
rastawilk
Topik
Kali
Lilith
Track
Adresy do wysyłek do mnie na PW.
pozdrawiam